Travellink kokemuksia (2019)

Travellink on palvelu, jonka avulla voi etsiä varattavaksi esimerkiksi lentoja ja hotelleja. Olin itse ollut pitkään siinä käsityksessä, että ainakin lennot ovat Travellinkin kautta varattaessa verattain kalliita. Löysin kuitenkin hiljattain sen sivustolta kahdesti parhaat lentotarjoukset ja päädyin myös ottamaan löydetyt lennot. Nyt kun molemmat lennot on lennetty, niin on hyvä aika jakaa myös muille kokemuksiani Travellinkistä. Travellinkin kautta varattavien lentojen lisäksi tässä artikkelissa on myös hieman juttua Travellinkin hotellitarjonnasta.

Travellink – lentojen hinnat

Omat Travellinkin kautta varaamani lennot olivat Finnairin lentoja. Näiden lentojen tapauksessa Travellink oli tutkimistani varauspalveluista halvin. Travellink ei kuitenkaan ole kaikissa tilanteissa halvin varauspalvelu, joten kannattaa tarvittaessa tehdä hintavertailua esimerkiksi suosittelemamme lentohaun avulla.

Travellink – lisäpalvelut ja maksaminen

Lentojen katteet ovat monesti melko pieniä ja ehkäpä tästä syystä monet varaussivustot tarjoavat lentojen ostajille varsin aktiivisesti erilaisia lisäpalveluita. Travellink ei ole tähän poikkeus, vaan tämänkin sivuston kautta olisi saanut ostettua useamman eri lisäpalvelun. Itse päädyin ostamaan vain mahdollisuuden valita oman paikan lennolla. Tuo oman paikan valitseminen vaikutti olevan melko järkevästi hinnoiteltua ja homma myös toimi niin kuin pitikin.

Lentojen maksaminen onnistui Travellinkin sivustolla helposti ja maksu käsiteltiin nopeasti sekä ilman ekstrakuluja. Maksu lisäpalvelusta veloitettiin yhdessä itse lentolipun maksamisen kanssa.

Travellink – helppous ja toimivuus

Sen lisäksi, että lennot oli helppo maksaa Travellinkin sivuilla, niin on sivusto myös muuten varsin helppo käyttää sekä myös hyvin toimiva. Varasin omat lentoni samana päivänä, kun niiden lähtö oli, ja hieman pelkäsin, että varatessa voisi tulla jotain viivästyksiä, jotka estävät matkaan lähtemisen. Sain kuitenkin nopeasti maksamisen jälkeen sähköpostiini viestin, joka sisälsi tarvittavat tiedot ja esimerkiksi varaustunnuksen, jonka kanssa pystyin tekemään Finnairin nettisivuilla lennolle kirjautumisen.

Travellink – hotellit

Vaikka omat kokemukseni Travellinkistä koskevat nimenomaan sen kautta varattavia lentoja, niin on sen nettisivuilla tarjolla myös muita palveluita. Ja monia matkailijoita kiinnostaa varmaan ainakin se, miten hyvä idea on varata hotelli Travellinkin avulla. Vaikuttaa kuitenkin olevan niin, että Travellink käyttää hotellivarauksia varten sivustollansa Booking.com-palvelua. Tuo palvelu on liitetty ja ikään kuin ”upotettu” Travellinkin sivuille. Ei siis kannatta ihmetellä, jos jossain vaiheessa hotellia varatessa palvelun nettiosoitteeksi vaihtuu jotain.booking.com/jotain, mutta niin että sivun ylälaidassa näkyy edelleen Travellinkin logo.

Booking.com on valtavan suuri ja suosittu varauspalvelu, joten sen ja Travellinkin kanssa hotellia varatessa voi todennäköisesti olla melko huoletta.

Loppusanat:

Travellink osoittautui ainakin oman kokemukseni perusteella erittäin hyväksi varauspalveluksi. Koska Travellink ei kuitenkaan ole aina halvin mahdollinen varauspalvelu, niin kannattaa luonnollisesti tarvittaessa tehdä hintavertailua ennen kuin varaa oman matkansa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn