Finnair Superlight reppu – Simppeli reppu nopealla toimituksella

29,00

Reppu, jonka voi koon puolesta ottaa Finnairin lennoilla matkustamoon ilmaiseksi, myös Economy Superlight -lipuilla. Repun korkeus ilman kahvaa on noin 40 cm, leveys noin 25 cm ja mitta edestä taakse noin 11 cm.

Matkailu.fi-verkkokauppa:

  • 🇫🇮 Suomalainen verkkokauppa, toimitukset suoraan Suomesta
  • 🚀 Paketti postiin tyypillisesti 24 tunnin sisällä tilauksesta
  • 🪙 Toimituskulut vain 1,95€/tilaus
  • 🗺️ Tuotteet valittu matkailun näkökulmasta

Saatavuus: Varastossa

Economy Superlight on tätä kirjoittaessani Finnairin halvin lippuluokka. Jo toiseksi halvimpaan lippuluokkaan verrattuna sen valitseminen voi tuoda varsin mukavasti säästöjä.

Esimerkkinä tuosta voi mainita, että kun tätä tekstiä päivittäessäni tarkistin satunnaisen meno-paluun Helsinki-Vantaalta Pariisiin lippujen hintoja, niin olisi tuolla matkalla saanut Economy Superlight -liput valitsemalla hieman yli 55€ säästöt verrattuna siihen, että olisi ostanut toiseksi halvimman lippukategorian, eli Economy Classicin, liput.

Superlight-luokka mahdollistaa enintään 40 cm X 30 cm X 15 cm laukun tai repun ottamisen lennolle ilman lisämaksua. Jos siis ostaa esimerkiksi tällä sivulla myydyn repun, niin voi jo yhdellä reissulla säästää enemmän kuin lippujen hinnan, jos olisi muuten joutunut niin sanotusti tarpeettomasti valitsemaan kalliimman lippukategorian.

Superlight-lippujen valitseminen Finnairin nettisivuilta: Valitse haluamasi lentoreitti ja sen päivämäärät, kun mahdolliset lennot tulevat näkyviin, niin valitse Matkustusluokka -> Economy -> Superlight.

Superlight-lippuja on tarjolla varsin hyvin Finnairin lennoille, mutta ei kaikille niille. Esimerkiksi lennolle Singaporeen ei voinut tätä kirjoittaessani valita sellaista.

Finnair voi tehdä muutoksia Superlight-lippujen ehtoihin ja tarjontaan. Tämän sivun tiedot vastaavat niitä tietoja, jotka olivat saatavilla tekstiä alkujaan kirjoitettaessa ja päivitettäessä.

Osoitelappu reppuun? Tällä sivulla esitellyn repun kahva mahdollistaa hyvin sen, että siihen voi kiinnittää lenkin ja soljen omaavan nimilapun. Sellaisia löytyy esimerkiksi verkkokaupastamme.