Reppu käsimatkatavaraksi lennolle

29,00

Reppu, jonka saa koon puolesta ottaa ilman lisämaksua käsimatkatavaraksi Ryanairin, Wizz Airin ja Balticin Airin halvimmilla lipuilla. Lisäksi repun voi ottaa mukaan ilman lisämaksua Finnairin Economy Superlight -lipuilla. 29€ sisältää postikulut Suomen sisällä, reppua ei lähetetä Suomen ulkopuolelle. Repun koko on noin 40 cm X 25 cm X 11 cm.

Saatavuus: 10 varastossa

Osasto:

Noin 40 cm on korkeus ilman niin sanottua kahvaa, kokemusteni perusteella kahvan saa halutessa taitettua niin ettei se ainakaan juurikaan nosta korkeutta. Noin 25 cm on leveys ja noin 11 cm niin sanottu syvyys, eli mitta takaa eteen. Vaikka reppu ei olekaan valtavan iso, niin vaikuttaisi design sen verran järkevältä, että reppua voi pitää esimerkiksi noin keskipituisenkin ihmisen selässä ongelmitta. Wizz Airilla on tämän kokoiselle ilman lisämaksua matkaan otettavalle repulle myös 10 kg painorajoitus. Tiedot koko- ja painorajoituksista on poimittu ennen tämän sivun kirjoittamista, lentoyhtiöt voivat tehdä muutoksia.

”Minilomalle Lontooseen riitti vallin hyvin käsimatkatavaroiden verran tavaraa mukaan. Valitsin kotoa repun, jota olin ennenkin lentomatkoilla käyttänyt. Lontooseen mennessä ei ollut käsimatkatavaroiden kanssa ongelmia, mutta Helsinkiin tultaessa tilanne olikin toinen. Lentokenttävirkailija ilmoitti portilla koneeseen noustaessa, että käsimatkatavarani olikin liian suuri, joten se piti laittaa ruumaan. Lisämaksuahan siitä piti maksaa, useita kymppejä. Harmitti.” -Terhi V.