Turun parhaat hotellit

Turku on loistava kaupunki esimerkiksi tapahtumista ja historiasta kiinnostuneille matkailijoille. Tapahtumien suhteen Turun aatelia on esimerkiksi Ruisrock ja historiasta kiinnostuneille loistava kohde on esimerkiksi Turun linna. Myös majoitustarjonta on Turussa melko hyvää. Tähän artikkeliin on poimittu Turun hyvistä hotelleista ne, jotka voivat olla kaikista parhaat. Sivun alussa on vertailutaulukko Turun parhaista hotelleista ja sen jälkeen kaksi parhaaksi nostettua hotellia on tarkemmassa esittelyssä.

Turun paras hotelli – vertailu

Hotelli Tähdet Asiakkailta Varaus
Seurahuone 4/5 9.2/10 Varaa
Park Hotel 4/5 8.7/10 Varaa
Sokos Hotel Kupittaa 4/5 8.6/10 Varaa
Scandic Julia 4/5 8/10 Varaa
Wiklund 3/5 8.5/10 Varaa

Varauslinkit BookingCom. Asiakkaiden kokemuksiin pohjautuvat arvosanat samasta paikasta tätä sivua viimeksi päivittäessä, muutokset ovat mahdollisia.

Turun paras hotelli 2021 - Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Jättimäisen pitkän nimen omaava ”Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone” voi miellyttää erityisesti niitä matkailijoita, jotka etsivät modernia hotellia. Tämän hotellin huoneet ovat kivalla, laadukkaan oloiselle tavalla sisustettuja ja sopivasti raikkaita (tämä ei ole tässä synonyymi räikeälle…). Huoneista osasta löytyy myös esimerkiksi oma sauna. Isoa ja laadukasta hotellihuonetta etsiville, voi tästä hotellista suositella esimerkiksi Ultimate Solo Suite -huonetta / sviittiä.

Perinteisellä tähtiskaalalla tarkastellen, tämä hotelli on ansainnut 4/5 tähteä. Asiakkaat ovat kuitenkin tykänneet tästä hotellista vielä noita virallisia tähtiäkin enemmän. Asiakaskokemusten perusteella asiakkaat ovat pitäneet tämän hotellin tapauksessa erityisesti esimerkiksi hotellin tyylikkyydestä ja henkilökunnasta.

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen läheltä löytyy esimerkiksi Aurajoki, Aboa Vetus & Ars Nova (Historian ja nykytaiteen museo) ja ravintoloita sekä baareja. Voi perustellusti sanoa, että tämä hotelli sijaitsee Turun keskustassa. Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen osoite on Humalistonkatu 2, 20100, Turku.

Hintavertailun perusteella Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneelta voi halvimmillaan löytää huoneen alle 130 euron hintaan. Hinnoissa on luonnollisesti paljon vaihtelua esimerkiksi majoitusajan ja huonetyypin mukaan. Tarkista hinnat ja varaa huone (BookingCom).

Myös tämä voi olla monen mielestä Turun paras hotelli – Park Hotel Turku

Park Hotel Turku on eräs toinen hotelli, mistä Turussa majoittuneet ovat tykänneet erittäin paljon, näin siitä huolimatta, että tämä hotelli on yleisilmeeltään hyvin erilainen kuin ylempänä mainittu hotelli. Siinä missä Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone keskittyy moderniin meininkiin perinteisellä vivahteella, niin Park Hotel Turku keskittyy erittäin klassiseen tunnelmaan.

Kauniissa jugendtalossa sijaitsevan Park Hotel Turun huoneet on sisustettu tyylillä, joka voi saada majoittujan kuvittelemaan elävänsä aateliskartanossa. Ja tämän tyyppinen ajatusmaailma voikin olla varsin ymmärrettävä, sillä alun perin Park Hotel Turun rakennus rakennettiin telakan johtajan yksityishuvilaksi. Vaikka Park Hotel Turun huoneet voivatkin siis viedä (positiivisella) tavalla aikamatkalle menneisyyteen, niin löytyy huoneista luonnollisesti myös tämän päivän mukavuuksia.

Asiakaskokemusten perusteella Park Hotel Turun asiakkaat ovat tykänneet erityisesti hotellin miljööstä, sisustuksesta ja aamiaisesta. Park Hotel Turun läheisyydestä löytyy esimerkiksi Puolalan puisto ja Turun taidemuseo. Myöskään Aurajoen varrelle ei ole pitkä matka. Suhteutettuna Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneeseen, Park Hotel Turku sijaitsee lähempänä Turun rautatieasemaa. Park Hotel Turun osoite on Rauhankatu 1, 20100, Turku.

Park Hotel Turku on niin sanottu boutique-hotelli ja siellä on 20 huonetta. Huoneista 2 on sviittejä. Hintatutkimuksen perusteella, Park Hotel Turusta voi halvimmillaan löytää huoneen noin 115€ alkaen. Huoneiden hinnoissa voi olla paljon hajontaa riippuen majoitusajasta ja huoneen tyypistä. Katso hinnat ja varaa huone (BookingCom).

Eivätkö tämän sivun ehdotukset innostaneet? Etsi lisää Turun hotelleja:

Jos yllä oleva hotellien hakulomake ei näy, niin on syynä todennäköisesti AdBlocker. Tämän sivun artikkelin pääkuva: Jarkko Mänty. Kuvaa on leikattu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn