Uudet lainapaikat – Esim. uusia lainapalveluita pikalainaa varten

Uusia lainoja ei enää ilmesty nettiin kovin nopeasti. Jonkin verran kuitenkin. Tällä sivulla on esittelyssä erilaisia uusia lainapaikkoja, kattaen esimerkiksi paikkoja uutta pikalainaa varten. Tämä sivu on kirjoitettu vuonna 2023.

Cashday – ehkä uusin pikalaina

Cashday on ainakin varsin uusi vippipaikka. Cashdaylta voi hakea pikavippiä 25 eurosta alkaen ja enintään 2 000 euroa. Tosin ilmeisesti niin, että uuden asiakkaan lainan yläraja on enintään 500 euroa. Cashday voi hyvinkin soveltua parhaiten ainakin melko pieniä lainasummia varten. Sekin on ehkä hyvä huomata, että Cashdayn laina-ajat ovat ainakin tyypillisesti melko lyhyitä. Hae nyt lainaa Cashdaylta.

Minunraha – toinen uusi lainapaikka

Minunraha on osa samaa firmaa kuin Cashday. Tämäkin lainapalvelu on käsittääkseni varsin uusi. Minunrahan ja Cashdayn lainasummat sekä laina-ajat vaikuttaisivat olevan samat, eli myös Minunrahalta voi hakea lainaa 25 eurosta alkaen. Minunrahalta lainan hakemisen pitäisi olla varsin helppoa ja lainapäätöksen saaminen nopeata. Hae nyt lainaa Minunrahalta.

iRaha – myös varsin uusi lainapalvelu

iRaha on samaa firmaa kuin Cashday sekä Minunraha, ja myös lainasummat ja laina-ajat vaikuttaisivat olevan täällä samat, eli esimerkiksi suurin mahdollinen lainasumma ainakin aiemmin lainaa ottaneille pitäisi olla 2 000 euroa. Kokemusteni perusteella iRahalta on helppoa hakea lainaa, lainapäätöksen voi saada käytännössä heti ja rahatkin jopa varsin nopeasti omalle tilille. On tosin ehkä hyvä huomata, että kaikki nämä kolme ensimmäisenä mainittua lainapaikkaa veloittavat käsittääkseni lisäkulun siitä, jos haluaa lainaa mahdollisimman nopeasti omalle tilille. Hae nyt lainaa iRahalta.

SweepBank – uusi lainapalvelu

SweepBankilta voi mahdollisesti saada niin sanotun mobiililuottokortin jopa nopeasti ja varsin helpolla hakemuksella. Tuon luottokortin luottoraja voi olla jopa 8 000 euroa, eli SweepBank voi sopia myös isompaa lainaa tarvitseville henkilöille. SweepBankin voi mielestäni laskea hyvin lainapaikaksi, koska sen luottokortilta pitäisi myös pystyä siirtämään rahaa tilille. SweepBankin voi siis ainakin tuossa mielessä myös ajatella olevan uusi pikaluotto. Hae nyt SweepBankin luottokorttia.

Morrow – tavallaan uusi laina ja luottokortti

Morrow tunnettiin aiemmin Komplett Bankina, eli on hieman määrittelykysymys, onko tämä uusi lainapaikka. Morrow tarjoaa kahta rahoitustuotetta. Ensinäkin sillä on perinteisemmässä muodossa tarjottava laina, jota voi hakea jopa 50 000 euroa ja sitten sillä on luottokortti, jonka luottoraja voi olla jopa 10 000 euroa. Tämä lainapalvelu voi siis sopia isonkin lainan tarpeeseen.

Morrow Bankin lainan korko voi olla ainakin nettilainapalvelun lainaksi melko edullinen ja sen luottokorttia käyttäessä voi saada korotonta maksuaikaa sekä matkavakuutuksen. Hae Morrown lainaa tai jos luottokortti kiinnostaa enemmän, niin haluat ehkä hakea Morrown luottokorttia.