Vakuudeton yhdistelylaina – Vakuudeton lainojen yhdistäminen 2023

Vakuudeton yhdistelylaina voi olla jopa yllättävän helppo löytää. Moni lainapalvelu nimittäin ainakin periaatteessa voi olla valmis tarjoamaan sellaista. Ainakin mielestäni yhdistelylaina on kuitenkin erityisen vahvasti sellainen laina, jonka on myös syytä olla mahdollisimman edullinen. Tuo ihan jo siitä syystä, että lainoja yhdistäessä on tilanne monesti se, että vanhat lainat ovat ainakin kokonaisuudessa tarkastellen liian kalliita. Mistä sitten kannattaa hakea vakuudetonta yhdistelylainaa? Suosittelen kilpailutuspalveluita. Niitä listattuna alempana.

Vakuudeton yhdistelylaina jopa nopeasti

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Kaikki nämä palvelut ovat siis mahdollisia apuvälineitä siihen, kun haluaa kilpailuttaa lainahakemuksen. Tuo tarkoittaa käytännössä sitä, että ne pyrkivät löytämään lainaa monelta eri lainfirmalta. Tuon ansiosta ne voivat mahdollisesti löytää erityisen edullisen koron lainan. Nämä kilpailuttajat kuten myöskään ne lainafirmat, jotka niiden kilpailutuksessa ovat mukana eivät lähtökohtaisesti vaadi mitään vakuuksia.

Vaikka idea kilpailutuksesta saattaakin kuulosta jopa hieman monimutkaiselta, niin ei se ole sitä. Käytännössä asia toimii niin, että täytät lainahakemuksen ainakin yhdessä valitsemassasi kilpailutuspalvelussa ja voit sitten alkaa saamaan siihen mahdollisia lainatarjouksia käytännössä heti. Kilpailutuspalveluiden käyttäminen on ilmaista etkä ole velvoitettu ottamaan lainaa. Eli, jos et löydä riittävän edullista vakuudetonta yhdistelylainaa kilpailuttajan kautta, niin voit jättää lainan ottamatta.

Lainojen yhdistäminen myös ilman takaajaa

Sen lisäksi, että kaikkien listattujen palveluiden avulla voi onnistua lainojen yhdistäminen ilman vakuuksia niin voi se onnistua myös täysin ilman takaajaa. Halutessasi voit kuitenkin hakea yhdistelylainaa niin sanotun yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi lisätä mahdollisuutta siihen, että yhdistelylainaa tarjotaan. Tuo voi tietysti erityisesti yhdistelylainan kohdalla olla jopa erittäin hyödyllistä, sillä yhdistelylainaa hakiessa tilanne voi monesti olla se, että yhdistelylainaa olisi tärkeä saada.

Voit saada vakuudetonta yhdistelylainaa pankista kilpailuttajan avulla

Listatuista kilpailuttajista esimerkiksi Omalainan kilpailutuksessa pitäisi olla mukana kahden perinteisenä pidettävän pankin. Niidenkään ei pitäisi vaatia vakuuksia yhdistelylainalle. Ja aivan kuten muidenkin yhdistelylainaa tarjoavien kilpailutuksessa mukana olevien lainafirmojen, niin myös niiden pitäisi voida tehdä lainatarjous yhdistelylainasta jopa heti, kun olet tehnyt lainahakemuksen kilpailuttajan sivustolla.

Voiko vakuudeton yhdistelylaina olla edullinen?

Vakuudeton yhdistelylaina ei välttämättä pysty aivan kilpailemaan vakuudellisen yhdistelylainan kanssa, mutta moniin muihin lainoihin verrattuna vakuudeton yhdistelylaina voi olla jopa todella edullinen. Vakuudettoman lainojen yhdistämisen pitäisi olla ainakin melko realistista onnistua alle 10% todellisella vuosikorolla. Tuo on varsin edullinen verrattuna siihen, että pikavippien todelliset korot voivat edelleen tätä kirjoittaessani olla esimerkiksi yli 25%.

Se, miten edullisen koron yhdistelylainaa itselle mahdollisesti tarjotaan, riippuu erityisesti siitä, mikä lainafirma sitä mahdollisesti tarjoaa. Lisäksi isomman yhdistelylainan todellinen vuosikorkoprosentti on ainakin normaalisti pienempi kuin pienen yhdistelylainan. Toisaalta toki iso yhdistelylaina kerryttää helposti euroissa mitaten enemmän korkoja kuin pieni yhdistelylaina.

Arvioitaessa yhdistelylainan edullisuutta euroissa, on tietysti ainakin usein hyvä kiinnittää huomioita siihen, miten pitkä laina-aika yhdistelylainalla on. Pitkä laina-aikahan kerryttää herkästi korkoa koron päälle. Toki toisaalta liian lyhyttäkään laina-aikaa yhdistelylainalle ei ole hyvä ottaa, sillä se voi johtaa siihen, ettei pysty maksamaan yhdistelylainan lyhennyksiä. Mahdollista laina-aikaa valitessa onkin hyvä yrittää olla tarkkana.