Verkkokaupan ehdot

Matkailu.fi ei veloita toimituskuluja. Tuotteet lähetetään Suomesta ja ainoastaan Suomen sisälle. Tuotteiden toimituksesta vastaa Posti. Matkailu.fi ei ole millään tavalla vastuussa Postin toiminnasta. Matkailu.fi pyrkii viemään tilauksen Postin toimitettavaksi viimeistään seuraavana päivänä tilauksesta. Sen jälkeen on Postin käsissä, miten nopeasti tilaus on perillä. Monesti pätevä olettamus voi olla noin 3 arkipäivää. Tuo ei kuitenkaan ole lupaus.

Tuotteen palauttamisen maksaminen on asiakkaan vastuulla. Matkailu.fi palauttaa ostajan tuotteesta maksaman hinnan ostajan käyttämälle maksutavalle, kun tuote on saapunut takaisin. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Ennen palautusta Matkailu.fi toivoo yhteydenottoa: info@matkailu.fi.

Matkailu.fi voi ottaa ostajaan yhteyttä liittyen tilaukseen.

Tilauksia voi maksaa verkkopankkimaksuilla, maksukorteilla, mobiilimaksuilla sekä lasku- ja osamaksuilla. Maksupalvelun tarjoajana Matkailu.fi-sivustolla on Paytrail. Alla ovat heidän maksuehtonsa:

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Matkailu.fi tietoja

  • Sivuston takana oleva yritys: Inbounds Online
  • Y-tunnus: 2852241-7
  • Osoite: Niittysillankulma 2 C 7, 02200, Espoo. Osoitteessa ei ole myyntiä eikä kyseessä ole käyntiosoite.
  • info@matkailu.fi
  • 0407259366