Vertaa lennot

Matkakohde mielessä, mutta sopivat lennot vielä etsinnässä? Tässä tapauksessa tämä oheinen lentovertailu voi olla hyvä vaihtoehto kokeiltavaksi. Voit hakea oheisen lentovertailun avulla niin yksisuuntaisia lentoja kuin myös meno-paluita. Lennoille löytyy erittäin kattavasti lähtö- ja saapumispaikkoja.

Tämä lentovertailu toimii niin että, se etsii lentoja lukuisilta eri lentoyhtiöiltä sekä lentojen varauksia tarjoavilta nettisivustoilta. Näiden asioiden ansiosta, tällä vertailulla voi olla hyvät mahdollisuudet löytää varsin edullisia lentoja sekä myös itselle sopivia lentoyhdistelmiä. Nämä erityisesti verrattuna siihen vaihtoehtoon, että menisi vain yhden yksittäisen lentoyhtiön sivuille, ja pyrkisi valitsemaan suoraan sieltä itselle lennot.

Oheisen lentovertailun avulla voi löytää sekä suoria lentoja että välilaskuja sisältäviä yhdistelmiä. Voit myös hakea eri luokan lippuja. Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä lentoja haet ja löydät, vertailu on normaalisti varsin nopea.

Hyvä tiedostaa tästä lentovertailusta: Tämä lentovertailu voi olla oiva apuväline omaa matkaa varten, mutta tämäkään vertailu ei tietenkään ole täydellinen. Yksi mahdollinen heikkous palvelulla on se, että se näyttää pikatuloksissa vain yhden matkaan osallistuvan lentoyhtiön logon. Eli jos vaikka löydät monta välilaskua sisältävän matkan, jolla on käytössä eri lentoyhtiöitä, niin näkyy tulostiivistelmässä vain yhden matkaan osallistuvan lentoyhtiön logo. Kattavammat tiedot lennoista saa näkyviin klikkaamalla hakutulosta ja näin laajentamalla sen tiedot.

Toinen mahdollinen ongelma vertailulla on se, että se on joskus näyttänyt lennon vuokranneen tahon logon vertailussa sen sijaan, että se olisi näyttänyt lennon lentävän tahon logon. Näistä ja monista muista syistä johtuen, oman matkan tiedot kannattaa tarkistaa huolelle ennen kuin matkan maksaa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn