Vertaa lennot

Matka mielessä, mutta sopivat lennot vielä löytämättä? Tuossa tapauksessa lentovertailuun soveltuvat apuvälineet voivat olla erittäin hyvä idea. Tällä sivulla on listattuna kaksi suositeltua lentovertailua. Näistä ylempi on mielestäni parempi.

Lentovertailu - paras valinta

Tämä lentovertailu on osoittautunut erittäin hyvin toimivaksi. Se löytää lentoja superkattavasti, löydettyjen lentojen hinnat vastaavat suurimman osan ajasta todellisia hintoja ja mikä parasta, niin sillä voi löytää aidosti edullisia lentoja. Näiden ja monien muiden hyvien puolten takia, tämän alla esiteltävään toiseen lentovertailuun kannattaa suhtautua erityisesti vara- tai tukivaihtoehtona.

Toinen apuväline lentojen vertaamiseen

Hyvä tiedostaa tästä lentovertailusta: Tämäkin lentovertailu voi joskus olla oiva apuväline omaa matkaa varten, mutta tämä(kään) vertailu ei (tietenkään) ole täydellinen. Yksi mahdollinen heikkous palvelulla on se, että se näyttää pikatuloksissa vain yhden matkaan osallistuvan lentoyhtiön logon. Eli jos vaikka löydät monta välilaskua sisältävän matkan, jolla on käytössä eri lentoyhtiöitä, niin näkyy tulostiivistelmässä vain yhden matkaan osallistuvan lentoyhtiön logo. Kattavammat tiedot lennoista saa näkyviin klikkaamalla hakutulosta ja näin laajentamalla sen tiedot.

Toinen mahdollinen ongelma vertailulla on se, että se on joskus näyttänyt lennon vuokranneen tahon logon vertailussa sen sijaan, että se olisi näyttänyt lennon lentävän tahon logon. Näistä ja monista muista syistä johtuen, oman matkan tiedot kannattaa tarkistaa huolelle ennen kuin matkan maksaa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter