Lentovertailu

Matka mielessä, mutta sopivat lennot vielä löytämättä? Tuossa tapauksessa lentovertailuun soveltuvat apuvälineet voivat olla erittäin hyvä idea. Tällä sivulla on listattuna kaksi suositeltua lentovertailua. Näistä ylempi on mielestäni parempi.

Lentovertailu - paras valinta

Tämä lentovertailu on osoittautunut erittäin hyvin toimivaksi. Se löytää lentoja superkattavasti, löydettyjen lentojen hinnat vastaavat suurimman osan ajasta todellisia hintoja ja mikä parasta, niin sillä voi löytää aidosti edullisia lentoja. Näiden ja monien muiden hyvien puolten takia, tämän alla esiteltävään toiseen lentovertailuun kannattaa suhtautua erityisesti vara- tai tukivaihtoehtona.

Toinen apuväline lentojen vertaamiseen

Tähän Ebookersin lentovertailuun kannattaa siis suhtautua lähinnä varavaihtoehtona, jos Skyscannerin vertailu ei innosta tai toimi. Tai sitten tätä kannattaa harkita, jos haluaa varata lennot ja esimerkiksi hotellin saman varaussivuston kautta. Tällä vertailulla ei varsinaisesti ole mitään kovin isoja ongelmia, mutta se vain ei ole yhtä kattava ja hyvä löytämään halpoja lentoja kuin ylempi vaihtoehto. Lisäksi tämän palvelun hakutulosten käyttöliittymä voisi olla vähän parempi.

Suositellut halvat lennot:

Mikäli haluat lentää jonnekkin edullisesti, mutta kohdetta ei ole vielä mielessä, niin voi halvat lennot -alasivu olla tutustumisen arvoinen. Sieltä löytyy suositeltuja hyviä lentotarjouksia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter