VidaXL kokemuksia ja alennuskoodi 2023

VidaXL-verkkokauppa tuntuu kiinnostavan melko monia. Mutta onko se hyvä paikka tehdä ostoksia? Löydät tältä sivulta VidaXL kokemuksia, käsityksiä, tietoa sekä myös VidaXL alennuskoodin, joka näytti olevan voimassa ainakin silloin, kun kirjoitin tätä sivua.

VidaXL kokemuksia ja käsityksiä

VidaXL tarjoaa jopa valtavan valikoiman tuotteita. Monesta muusta verkkokaupasta poiketen VidaXL on keskittynyt erityisesti oman merkkinsä tuotteisiin. Mukana on kuitenkin myös jonkin verran muiden firmojen tuotteita. Tunnettujen isojen firmojen, siis muiden kuin VidaXL:n, tuotteet vaikuttaisivat kuitenkin puuttuvan.

Hintatason suhteen VidaXL on hieman vaihteleva. Jotkin tuotteet ovat mielestäni liian kalliita, mutta sitten toisaalta jotkin tuotteet tuntuvat varsin mukavasti hinnoitelluilta. VidaXL:n verkkokaupasta ostamisen kustannuksiin liittyen voi olla hyvä huomata se, että VidaXL tarjoaa kaikille tuotteille ilmaisen postituksen. Varsinkin esimerkiksi isojen huonekalujen suhteen tuo voi tarkoittaa merkittäviä säästöjä verrattuna niihin verkkokauppoihin, jotka tuota asiaa eivät tarjoa.

Tuotteiden laatu voi myöskin olla vaihteleva. Mikäli oletat saavasi esimerkiksi huippulaadukkaan sängyn VidaXL:n verkkokaupasta, niin saatat pettyä. Kivaa on kuitenkin se, että tarjolla on maksuton palautus 30 päivän ajan tuotteen saapumisesta, joten jos esimerkiksi petyt tuotteen laatuun, niin pitäisi olla mahdollista palauttaa se. On ehkä hyvä huomata se, että monet VidaXL:n myymät tuotteet vaativat kokoamista.

Postitusten suhteen VidaXL voisi olla hieman nopeampi. Vaikuttaa esimerkiksi tavalliselta se, että tuotteen saapumisessa voi mennä yli viikko. Ilmoitettujen postitusaikojen suhteen voi olla hyvä huomata, että ne kerrotaan verkkokaupassa arkipäivinä, eli jos postitus menee viikonlopun yli, niin joudut mahdollisesti lisäämään pari päivää olettamukseen siitä, miten nopeasti tuote on mahdollisesti perillä.

Tarjolla olevien maksutapojen suhteen erityisen kivaa voi olla se, että VidaXL tarjoaa myös Klarnan maksutapana. Tuon ansiosta VidaXL:n kaupassa pystyy tekemään myös osamaksulla ostoksia, kuten toisista kaupoista voi ostaa esimerkiksi matkan osamaksulla tai vaikkapa iPhonen osamaksulla.

Asiakaspalvelun suhteen voi olla hyvä tiedostaa se, että VidaXL saattaa käyttää ainakin osaan asiakkaiden kanssa suomeksi viestinnästä jonkinlaista käännösohjelmaa. Voi olla, että viestintä VidaXL:n kanssa sujuu tehokkaammin, jos sen tekee englanniksi.

On ilmeisesti ollut jonkin verran epätietoisuutta siitä, onko VidaXL-kaupalla myös ihan perinteinen myymälä esimerkiksi Helsingissä. Käsittääkseni tuollaista ei ole, vaan VidaXL toimii Suomessa ihan puhtaasti verkkokauppana.

Voit tienata rahaa myymällä VidaXL:n tuotteita. Dropshipping on tapa tehdä verkkokauppaa niin, että olet vain välikätenä siinä, että tilaus menee sinun kauttasi taholle, joka postittaa tuotteen. Voit tehdä rahaa sillä erotuksella, mitä postittaja vaatii tuotteesta sinulta ja mikä itselläsi on ollut tuotteen hinta myydessäsi sen. VidaXL tarjoaa mahdollisuuden tehdä dropshipping-verkkokauppaa sen DropshippingXL-palvelun alla. Kokemusteni perusteella tuohon palveluun rekisteröityminen ja siitä maksaminen on helppoa. Hinta on 30 euroa kuukaudessa. Avaa nyt DropshippingXL-tili.

Onko VidaXL luotettava?

VidaXL:llä on toimintaa useammassa maassa. Ensimmäisellä VidaXL-kaupalla on ikää pitkälti yli 10 vuotta. Lisäksi VidaXL työllistää varsin ison joukon ihmisiä. Mielestäni VidaXL on siis sinänsä luotettava verkkokauppa. On kuitenkin mielestäni hyvä tiedostaa mahdolliset ylempänä käsittelyt VidaXL:n myymien tuotteiden heikkoudet. Osta nyt VidaXL-kaupasta.

Yhteenveto

VidaXL on kiva verkkokauppa, mutta suosittelen pitämään odotukset melko hillityllä tasolla. On hyvin mahdollista, että jos ostat tuotteen VidaXL:n verkkokaupasta, niin ei se ole maailman parasta laatua. Hinta-laatusuhde voi tuosta huolimatta olla hyvä. Ja toki se onkin käytännössä monelle se, joka voi ratkaista sen, ostaako jonkin tuotteen. Osta nyt VidaXL-kaupasta.

VidaXL alennuskoodi

Erityisen hyvä VidaXL alennuskoodi vaikuttaisi olevan TARJOUKSIA01. Tuolla koodilla voi saada 10% alennusta ilman minimitilausarvoa. Koodi ei toimi kaikkiin tuotteisiin, ja voit mahdollisesti löytää ne tuotteet, joihin se päätee erityisen helposti VidaXL:n tarjoussivun kautta.

Tällä sivulla olevat tiedot perustuvat erityisesti omiin käsitykseeni niihin aikoihin asti, kun kirjoitin sivun alkujaan ja päivitin sitä. VidaXL voi tehdä muutoksia toimintaansa.

Voit jakaa omia VidaXL kokemuksia

Oletko jo ostanut VidaXL-verkkokaupasta? Voit halutessasi jakaa omia kokemuksia kommenttiosion kautta, hyvät ja heikommat kokemukset ovat molemmat aivan yhtä tervetulleita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *