Vilna

Liettuan pääkaupunki Vilna ei ole ymmärrettävistä syistä yhtä suosittu suomalaisten turistien keskuudessa kuin esimerkiksi Tallinna, mutta tämä ei todellakaan tarkoita sitä, että Vilna ei voisi olla kiva matkakohde pienelle lomalle.

Miksi Vilnaan:

Vilnassa yhdistyvät kaunis vanhakaupunki, useat modernit ja laadukkaat hotellit, melko edullinen hintataso ja helppo sekä miellyttävä matkustaminen. Lisäksi Vilna on ehkä jopa yllättävän iso kaupunki, sillä siellä asuu yli 500 000 asukasta.

Milloin kannattaa erityisesti suunnata Vilnaan:

Kesällä, esimerkiksi heinäkuussa. Vilna on kesäkuukausina vielä aavistuksen esimerkiksi Helsinkiä lämpimämpi ja kesällä myös on erityisen kiva tutustua kävellen Vilnan kauniiseen vanhankaupunkiin.

Miten Vilnaan:

Yksi helppo tapa matkustaa Vilnaan on lentäminen Helsingistä. Finnairin suora lento Helsingistä Vilnaan kestää noin tunnin ja 45 minuuttia.

Mitä matka Vilnaan maksaa:

Keskelle kesää Vilnaan voi melko helposti löytää suorat meno-paluut Helsinki – Vilna – Helsinki ja Vilnassa 3 yötä kivassa ****-hotellissa alle 250€/hlö -hintaan, kun matkaan lähtee kaksi matkustajaa, jotka jakavat hotellin.

Valuutta ja aikaero: Liettuassa käytetään valuuttana euroa. Liettualla ei ole aikaeroa Suomeen.

Etsi nyt matkoja Vilnaan:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn