Vippi 500 – Laina jopa nopeasti, esim. vippi 500 90 päivää

500 laina on netistä haettavaksi siinä mielessä kätevä, että sen kohdalla pääse valitsemaan, että hakeeko sitä suoraan lainapalvelulta vai niin sanotun kilpailuttajan kautta. Kilpailuttajan valitseminen voi mahdollistaa edullisemman lainan löytämisen, mutta toisaalta suoraan haettuna lainan voi mahdollisesti saada nopeammin tilille. Tällä sivulla on listattuna sekä palveluita hakea 500€ lainaa suoraan että kilpailuttajan avulla. Ihan alkuun kuitenkin yksi mahdollisesti varsin järkevä vaihtoehto.

Vaihtoehto: korotonta maksuaikaa luottokorttia käyttäessä

Bank Norwegianin luottokortti voi olla varsin hyvä vaihtoehto perinteisemmälle lainalla ainakin, jos on jo tiedossa kohde, johon haluaa käyttää 500 euroa. Tätä korttia käyttäessä voi nimittäin saada korotonta maksuaikaa ja lisäksi kortti on vuosimaksuton. Korttia käyttäessä voi myös kerryttää pisteitä. Hae Bank Norwegianin luottokorttia.

Hae lainaa 500

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Listatuista palveluista Ferratum, iRaha ja Vippi voivat tarjota lainaa suoraan itse. Kokemusteni perusteella esimerkiksi iRaha on noista jopa todella helppo lainapaikka käyttää. Lisäksi se vaikuttaisi pystyvän näyttämään lainapäätöksen myös 500e vipistä käytännössä heti. Se myös pystyy ainakin parhaimmillaan maksamaan lainan varsin nopeasti tilille. Joskin tuosta pitää ainakin lähtökohtaisesti maksaa lisämaksu. iRahan lainaa voi pitää varsin perinteisenä vippinä.

Etua, Omalaina ja Rahalaitos ovat siis kilpailutuspalveluita. Jokaista noista voi kokemusteni perusteella käyttää ilmaiseksi ja ne myös pystyvät näyttämään mahdollisen lainatarjouksen tai ehkä jopa useamman käytännössä heti, kun lainahakemuksen on saanut tehtyä valmiiksi. Mikäli käytät jotakin mainituista kilpailuttajista ja sinulle tarjotaan lainaa, mutta ei vaikkapa omasta mielestä riittävän halvalla korolla, niin voit halutessasi jättää lainan nostamatta.

Vippi 500 90 päivää

Mikäli 500 vipin haluaa 90 päivän laina-ajalla, niin voi Ferratum olla hyvä valinta. Sillä on säädetyt minimilyhennykset jokaiselle kuukaudelle, mutta myös sitä isompien lyhennysten pitäisi olla mahdollisia. Yksikään tietämäni netin lainapalvelu ei tarjoa 500 vippiä 90 päivän maksuajalla niin, että laina pitäisi maksaa kokonaisuudessaan takaisin juuri 90 päivän kuluttua ilman, että siitä aiemmin on tarvinnut tehdä lyhennyksiä.

Pikavippi 500 osamaksulla

Mikäli 500e pikavipin haluaa maksaa osamaksulla, eli siis käytännössä kuukausittaisissa erissä, takaisin, niin voi siihen olla varsin hyvin vaihtoehtoja. Esimerkiksi kilpailutuspalvelut näyttävät ainakin lähtökohtaisesti lainoja, joita lyhennetään kuukausittaisissa erissä. Se, miten monta osamaksuerää on, riippuu ainakin normaalisti siitä, miten pitkä laina-aika on. Esimerkiksi 2 vuoden laina-aika tarkoittaisi normaalisti 24 osamaksuerää. Sekä kertavippejä että joustoluotolta nostettuja 500e lainoja tarjotaan siinä muodossa, että niitä voi lyhentää osamaksulla.

Vippi 500e voi soveltua moneen tarkoitukseen

500€ pikavippi on jo sen kokoinen, että sillä voi esimerkiksi monessa tapauksessa ostaa esimerkiksi jonkinlaisen kodinkoneen. Myös esimerkiksi matkailun kuluja voi maksaa 500e lainalla, esimerkiksi meno-paluulennot voi ainakin monesti olla mahdollista saada kivaan matkakohteeseen Euroopassa 500 euron lainalla. Ainakin erityisen kivan matkatarjouksen löytäessään saattaa lentojen mukaan olla mahdollista saada myös hotellihuone tuollaisilla kustannuksilla.

Vakuudeton 500 vippi

Netissä 500 lainaa tarjoavat palvelut mahdollistavat ainakin lähtökohtaisesti tyypillisesti sen, että tuollaisen lainan voi saada ilman vakuuksia. Myöskään takaajalle ei pitäisi olla tarvetta.