Virolaista lainaa eli niin sanottu Eesti vippi

Suomessa toimii ainakin jokunen Virosta lähtöisin oleva lainapalvelu, jolta voi hakea netin kautta lainaa. Tällä sivulla on tuollaisia palveluita esittelyssä.

Bondora – Eesti vippi varsin kattavilla laina-ajoilla ja lainasummilla

Bondora voi olla jopa helppokäyttöinen ja nopea lainapaikka. Bondoran tausta on Virossa ja siltä voi tätä kirjoittaessani hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja enintään 10 000 euroa. Laina-aikaa voi valita haluavansa mille tahansa lainasummalle varsin kattavasti. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Creditstar – Virolainen pikalaina

Creditstarin lainaa voi pitää pikalainana. Tätä lainaa voi hakea 50 eurosta alkaen ja enintään 2 000 euroa. Lainoille Creditstarilta voi hakea laina-aikaa kuukaudesta alkaen ja enintään vuoden. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Monefit – Lainaa jopa 10 000 euroa

Monefitin taustalla on sama virolainen yritys kuin Creditstarin taustalla. Tästä lainapalveluista voi kuitenkin hakea isompaa lainaa kuin Creditstarilta. Monefitiltä voi nimittäin hakea lainaa jopa 10 000 euroa. Toisaalta lainaa voi hakea 100 eurosta alkaen, eli tämä lainapaikka voi sopia monenlaista lainasummaa haluaville. Hae nyt lainaa Monefitiltä.

Bigbank – Varsin iso virolainen pankki Suomessa

Bigbank on mahdollisesti tunnetuin virolainen pankki Suomessa. Tältä lainapalvelulta voi hakea lainaa 1 000 eurosta alkaen ja peräti 50 000 euroon asti. Se, että lainaa voi saada mahdollisesti 50 000 euroa vaatii kuitenkin kaksi hakijaa, yhdelle hakijalle suurin mahdollinen lainasumma on 25 000 euroa. Hae nyt lainaa Bigbankiltä.

Kokemuksia virolaisista lainapalveluista

Olen ottanut lainaa Bondoralta ja Creditstarilta. Molemmilla niillä on toiminut asiat hyvin. Lainapäätösten hakemisessa on ehkä ollut pieniä eroja siinä, miten helppoa ja nopeata se on, mutta yleisesti ottaen se on ollut ainakin varsin helppoa ja melko nopeaa.