Virtuaalinen luottokortti heti – Virtuaaliluottokortti netistä

Virtuaalinen luottokortti on luottokortti, jota ei ole olemassa fyysisesti. Sen sijaan se on käytettävissä virtuaalisesti elektronisella laitteella. Tyypillisimmin tuollainen laite on puhelin, mutta se voi olla myös ainakin älykello tai tabletti. Kaikki virtuaaliset luottokortit eivät tosin välttämättä toimi kaikilla laitteilla. Virtuaalisen luottokortin etuna voi olla varsinkin se, että sen saaminen käyttöön voi olla nopeampaa kuin perinteisen luottokortin. Netistä hakien virtuaalinen luottokortti on mahdollista saada jopa heti. Tällä sivulla on listattuna palveluita, joista tuon pitäisi olla mahdollista.

SweepBank

SweepBankin luottokortti voi olla jopa loistava valinta virtuaalista luottokorttia etsiville. Tuohon on useampi syy. Ensimmäinen on se, että tätä luottokorttia vaikuttaisi olevan jopa todella nopea hakea. Lisäksi kortti myös pitäisi olla mahdollista saada käyttöön niin nopeasti, että voi mielestäni sanoa, että tämän kortin voi saada heti. Tuo toki olettaen, että se ylipäätänsä myönnetään.

Nopeuteen ja helppouteen liittyvien asioiden lisäksi tämän kortin vahvuutena on myös esimerkiksi se, miten pitkän korottaman maksuajan tätä korttia käyttäessä voi saada. Sitä voi nimittäin saada jopa 60 päivää. On tosin hyvä huomata, että koroton maksuaika pätee ostoksiin. Eli vaikka tältä kortilta pystyy myös siirtämään rahaa pankkitilille, niin sen kohdalla ei saa korotonta maksuaikaa.

Seuraavana tämän luottokortin vahvuutena voi pitää sitä, että sen luottoraja voi olla jopa varsin iso. Käytännössä sen pitäisi voida olla jopa 8 000 euroa.

Vielä yhtenä tämän kortin vahvuutena voi pitää sen luotettavuutta. Sweep Bankin luottokortin taustalla on Multitude, joka on pörssilistattu yritys vähintäänkin varsin isolla markkina-arvolla. Luotettavuutta tämän kortin suhteen lisää entisestään se, että se on toteutettu Mastercardin kanssa. Mikäli siis etsit Mastercardin virtuaalista luottokorttia, niin voi tämä luottokortti olla korostuneen hyvä valinta. Hae nyt SweepBankin luottokorttia.

Morrow

Morrow tarjoaa virtuaalista luottokorttia, jota voi puhelimen lisäksi käyttää esimerkiksi älykellolla. Tämän kortin pitäisikin voida olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi siinä tapauksessa, että haluaa lenkkeilyn jälkeen käydä kaupassa ja maksaa luottokortilla ostokset. Toki tuo ei ole ainoa mahdollinen tämän virtuaalisen luottokortin hyvä puoli. Virtuaalisen luottokortin heti haluavien näkökulmasta tämän kortin vahvuutena on se, että Morrown luottokortin mahdollisesta myöntämisestä pitäisi voida saada päätös heti.

Seuraavana vahvuutena tällä virtuaalisella luottokortilla on se, että sitäkin käyttäessä voi saada varsin hyvin korotonta maksuaikaa. Morrow voi nimittäin tarjota sen kortin käyttäjille jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa. Myös tämän kortin mahdollista luottorajaa voinee ainakin joidenkin mielestä pitää vahvuutena: se voi olla jopa 10 000 euroa.

Morrow on sinänsä varsin uusi toimija esimerkiksi luottokorttien suhteen, mutta sillä on kuitenkin vahva tausta. Tuo on sen ansiota, että Morrow on aiemmin ollut Komplett Bank, joka oli varsin hyvin tunnettu norjalainen rahoituslaitos. Sweep Bankin luottokortin tapaan myös Morrown virtuaalinen luottokortti on toteutettu yhteistyössä Mastercardin kanssa. Tämänkin virtuaalisen luottokortin tapauksessa tuon pitäisi olla luotettavuuden kannalta hyvä asia.

Vaikka Morrown virtuaalista luottokorttia käyttäessä ei voi saada yhtä pitkää korotonta maksuaikaa kuin Sweep Bankin luottokorttia käyttäessä, niin on tällä kortilla toisaalta ainakin yksi selkeä mahdollinen etu Sweep Bankin luottokorttiin verrattuna. Se on se, että mikäli käyttää Morrown luottokorttia matkailuun liittyvien ostosten maksamiseen, niin voi saada ilmaisen matkavakuutuksen. Sweep Bank ei ainakaan tätä kirjoittaessani tarjoa mahdollisuutta varsinaiseen ilmaiseen matkavakuutukseen.

Muiden mainittujen mahdollisten plussien lisäksi tämän virtuaalisen luottokortin hyvä puoli on vielä esimerkiksi se, että sitä käyttämällä voi kerryttää bonuspisteitä. Niiden mahdollinen suurin vuosimäärä on tosin rajoitettu. Hae nyt Morrown luottokorttia.

Lainasto

Lainaston virtuaalinen luottokortti voi sopia erityisesti heille, jotka eivät tarvitse virtuaaliselle luottokortille ainakaan kovin isoa luottorajaa heti alussa. Tuo johtuu siitä, että Lainaston virtuaalisen luottokortin luottoraja voi ilmeisesti olla alkuun enintään 500 euroa. Se voi kuitenkin nousta tuosta. Myöhemmin tämän virtuaalisen luottokortin luottoraja voi olla enintään 3 000 euroa. Hae nyt Lainaston luottokorttia.