Webhotelli kokemuksia – Paras webhotelli & hyvä suomalainen

Haluatko mieluummin katsoa ja kuunnella kuin lukea? Löydät sivun lopulta videon webhotelli kokemuksistani ja niihin liittyen suositeltuna mielestäni parhaat webhotellit.

Pyöritän useampaa nettisivustoa. Oon käyttänyt sivustojani varten melko montaa webhotellia. Tätä kirjoittaessani käytän neljää. Voisi sanoa, että nuo neljä ovat siis mielestäni parhaat webhotellit. Kerron tällä sivulla kokemuksistani liittyen noihin webhotelleihin. Mikäli sellainen oli etsinnässä, niin toivottavasti löydät omaan tilanteeseesi parhaan webhotellin.

Voi olla ennen kokemuksiin menemistä hyvä mainita, että en ole mikään teknologian superasiantuntija, joten en ala hifistelemään millään millisekunneilla, vaan kerron vaan asioista omien kokemusteni kautta sen suhteen, miten asiat ovat näyttäytyneet, kun oon pyörittänyt omia nettisivustojani.

DreamHost kokemuksia

DreamHostilta löytyy kokemusteni perusteella paras webhotelli. Se on sen webhotelli, joka on tarkoitettu erityisesti WordPress-sivustoille. Se ei ole halpa, koska hinta voi olla yli 20 euroa kuukaudessa. Mutta se on tuntunut todella luotettavalta, nopealta ja helppokäyttöiseltä. Hyvää on myös se, että DreamHostin hallintapaneeli on mielestäni jopa todella mukavasti suunniteltu. Uskoisin, että se voi olla erityisen hyvä myös heille, joilla ei ole ainakaan paljon kokemusta nettisivustojen pyörittämisestä.

Plussana DreamHostin kanssa voi pitää myös sitä, että tilauksesta voi halutessaan maksaa kuukausimaksulla. Toi voi olla kätevää varsinkin silloin, jos rahatilanne on tiukka. Noin, koska vuositilauksella saa hinnasta alennusta kuukausitilaukseen verrattuna, kun tarkastelee hintaa kuukautta kohden. Itselläni ei ole ollut tarvetta ottaa DreamHostin asiakaspalveluun yhteyttä, joten en omaa myöskään kokemuksia siitä. Hinnoittelun lisäksi mahdollinen heikompi puoli DreamHostin kanssa on oikeastaan vain se, että siellä ei käsittääkseni voi pitää rekisteröitynä .fi-verkkotunnuksia. Osta nyt DreamHostin webhotelli.

Zoner kokemuksia

Zoner tarjoaa kokemusteni perusteella parhaan suomalaisen webhotellin. Käytän Zonerin Startti-webhotellia. Se on kokemusteni perusteella ollut esimerkiksi nopea. Lisäksi Zoneria voi mielestäni pitää erityisen luotettavana palveluna. Myös Zonerin asiakaspalvelu on kokemusteni perusteella ihan hyvää.

Kivaa voi myös olla se, että Zoner vaikuttaisi usein tarjoavan alennusta webhotellista ensimmäiseksi vuodeksi, mutta toisaalta ainakaan niin sanotusti normaaleilta hinnoilta Zoner ei ole kovinkaan edullinen. Ehkä tuota isompi mahdollinen ongelma on kuitenkin se, että Zonerin hallintapaneelit voivat ainakin aloittelijoille tuntua vähän turhan monimutkaisilta. Zonerilla voi pitää rekisteröitynä .fi-verkkotunnuksia. Osta nyt Zonerin webhotelli.

Hostinger kokemuksia

Hostinger taidetaan tuntea erityisesti siitä, että se voi varsin pitkillä tilauksilla olla kuukautta kohden laskettuna ainakin melko halpa palvelu. On kuitenkin hyvä tietää se, että Hostingerin uusimishinnat ovat monesti jopa melko paljon ensimmäisen tilauksen hintoja korkeampia. Hostingerin hallintapaneeli on kokemusteni perusteella ihan hyvä. Hostingerilla oleva sivustoni on tuntunut olevan luotettavasti saatavilla, mutta ainakin kerran on ollut tunne, että sivusto ei latautunut niin nopeasti kuin olisin toivonut. Hostingerilla ei käsittääkseni voi olla rekisteröitynä .fi-verkkotunnusta.

OVH kokemuksia

OVH:n webhotellit ovat kokemusteni perusteella luotettavia ja niillä olevat nettisivustot latautuvat nopeasti. Nuo ovat tietysti mahtavia juttuja. Valitettavasti OVH:lla on kuitenkin myös mahdollisia selkeitä heikkouksia. OVH tarjosi aiemmin asiakaspalvelua suomeksi, mutta se on käsittääkseni lakkautettu. Tuo ei tietysti ole kivaa.

Isompi ongelma on kuitenkin mielestäni se, että OVH:n viestintä mahdollisiin sivuston teknisiin ongelmiin liittyen ei kokemusteni perusteella ole kovinkaan selkeää. Ainakin omassa tapauksessani kävi nimittäin niin, että kun yhdelle sivustolleni tuli tekninen ongelma, niin en OVH:n viestinnän perusteella ymmärtänyt mikä ongelma on ja sain ongelman ratkaistua lähinnä tuurin kautta. Ennen onnistunutta ratkaisua kerkesin käyttämään turhaan rahaa. OVH:n hallintapaneeli ei ole ainakaan valtavan selkeä. OVH:lla voi pitää rekisteröitynä .fi-verkkotunnuksia.

Yhteenveto:

YouTube-video webhotelli kokemuksista