Weekend Festival 2023

Weekend Festival, eli lyhyemmin WKND, on festari joka oli koronan takia peruttu pariin kertaan, mutta vuonna 2023 se on tehnyt jo tukevasti paluun. Tosin jälleen eri tapahtumapaikassa. Tällä kertaa Weekend Festivalin tapahtumapaikka on Vermon tapahtumapuisto. Tällä sivulla on tietoa esimerkiksi Weekend Festivalin lippujen hinnoista, esiintyjistä 2023, Vermon tapahtumapuistosta ja mahdollisista majoituksista Weekend Festivalia varten.

Weekend Festival 2023 – Lippujen hinnat

Joidenkin Weekend Festivalin lippukategorioiden liput on myyty loppuun jo tätä kirjoittaessani. Onneksi kuitenkin ainakin nyt löytyy vielä 2 päivän lippuja, lippuja perjantaille ja lippuja lauantaille. Perjantaille on saatavissa kuvaavasti nimettyjä Perjantai-lippuja, joiden lähtökohtainen hinta on 115€, Perjantai Plus -lippuja, joiden lähtökohtainen hinta on 125€ ja Perjantai VIP (k-18) lippuja, joiden hinta 169,50€/lippu. Lauantaille on puolestaan vielä tätä kirjoittaessani tarjolla Lauantai ja Lauantai Plus -lippuja, noista ensin mainitun hinta on 115€/lippu ja jälkimmäisten 125€/lippu. 2 päivän lipuista on tarjolla ihan vaan 2 päivää -nimisiä lippuja, joiden hinta on 185€ ja 2 päivää plus -lippuja, joiden hinta on 195€/lippu. Edellä mainittujen lippujen lisäksi Weekend Festivalille pitäisi voida ostaa ryhmälippuja, niitä hankkimalla saa 3 lipun hinnalla 4 lippua.

Weekend Festival 2023 – Esiintyjiä

Alempana listatut esiintyjät on ilmoitettu vuoden 2023 Weekend Festaville. On toki ehkä hyvä muistaa se, että kuten jotkin muut 2023 festarit Suomessa ovat näyttäneet, niin voivat niin sanotusti isotkin nimet perua esiintymisensä varsin viime hetkillä.

Alan Walker, David Guetta, Martin Garrix, Hardwell, R3hab, Steve Aoki, Hi-lo, Scooter, Tungevaag, Amber Broos, Bklava, Bunt., Cartoon, Ckay, Claptone, D-block & S-te-fan, Da Tweekaz, Ferreck Dawn, Gazzi, Headhunterz, Hedex, Hot Since 82, Isac Elliot, Jengi, Kavinsky, Korolova, Marisol, Matt Sassari, Mau P, Metrik, Nico De Andrea, Sexmane, Skyla Tylaa, Sub focus DJ set & ID, Tony Romera, Uncle Waffles, Anastasija, Crito, Deejavu, Devinity, DJ Hapan Korppu, Eric Altair, Galrav, Gas Gas, Ian, Jekaterina, Joseyradios, Klass, Kuokka, Lionis, LVK, Martin K4rma, Milla Lehto, Nicky B, Orion, Orkidea, Supermodels From Paris, Thastor, TMPR, Walter Alan, Yes Yes..

Vermon tapahtumapuisto

Vermon tapahtumapuisto sijaitsee Vermon raviradan alueeksi miellytellä alueella. Vermon raviradan alueeseen saatetaan joskus viitata myös Vermo Areenana. Vermon ravirata on virallisesti Espoossa, mutta käytännössä se on lähes Helsingin ja Espoon rajalla.

Weekend Festival 2023 – Majoitus

Ainakin 2023 Weekend Festival poikkeaa siinä joistakin muista festareista, että festaria varten ei ole järjestettyä majoitusta tapahtuma-alueella tai edes sen lähellä. Jos siis tarvitsee majoituksen 2023 Weekend Festivalia varten, niin pitää se järjestää muualta. Koska Vermon tapahtumapuisto on siis lähes Helsingin ja Espoon rajalla, niin voi majoitus molemmista noista paikoista olla ihan potentiaalinen vaihtoehto.

Mahdollisesti lähin hotelli Vermon tapahtumapuiston suhteen on Espoon Leppävaarassa sijaitseva Glo Hotel Sello. Ainakin vielä tätä kirjoittaessani kyseisestä hotellista oli mahdollista saada huone 2023 Weekend Festivalin tapahtuma-ajalle, eli 4.8-5.8.2023. Hinta tosin oli saanut olla halvempi, se oli alkaen 228€. Varaa nyt huone Glo Sellosta (BookingCom). Mikäli haluaa halvemman majoituksen Weekend Festivalin ajalle, niin voi sellainen löytyä esimerkiksi Forenomilta. Siltä löysin tätä kirjoittaessani Espoosta majoituksen tuolle mainitulle ajalle hintaan 51€. Mene Forenomille.

Tällä sivustolla on myös esimerkiksi sivu Espoo hotelleista ja muista majoituksista sekä sivu joistakin Helsingin majoituksista.

Etsi nyt hotelli Helsingistä:

Weekend Festivalin tapahtuma-aika vuonna 2023 on siis 4.8. ja 5.8. Yllä oleva hakulomake ei mahdollisesti näy, jos mahdollinen AdBlocker on päällä.

Weekend Festival 2023 – Saapuminen

Vuoden 2023 Weekend Festivalille voi päästä kätevästi esimerkiksi matkustamalla junalla Mäkkylän asemalle ja kävelemällä sieltä. Matka ei ole valtavan pitkä. Myös esimeriksi bussilla voi päästä riittävän lähellä Vermon tapahtumapuistoa, jotta käveleminen loppumatkan voi onnistua.

Tämän sivun kuvat ovat kuvituskuvia. Sivun alin kuva: Anny Nygård, kuvaa on leikattu.