Weekend Festival 2020

Päivitys heinäkuu 2021: Valitettavasti myöskään vuoden 2021 Weekend Festivalia ei tulla järjestämään. Tätä kirjoittaessa saatavilla olevan tiedon perusteella tapahtuma on tarkoitus järjestää seuraavan kerran 1.–2.7.2022.

Weekend Festival on Helsingissä järjestettävä festivaali / festarit. Tänä vuonna Weekend Festival ajoittuu perjantaille 7.8. ja lauantaille 8.8 (olettaen, että korona ei muuta tilannetta). Tässä artikkelissa käsitellään muutamia yleisiä Weekend Festivaaliin liittyviä kysymyksiä, kuten esimerkiksi esiintyjiä, lippujen hintoja, mahdollisia majoituksia ja tapahtuma-alueella saapumista.

Weekend Festival 2020 – Lippujen hinnat

Vuoden 2020 Weekend Festivalin yhden päivän Basic-liput maksavat 79€ ja kahden päivän Basic-liput 149€. Yhden päivän Priority-lipun hinta puolestaan on 109€ ja kahden päivän Priority-lipun 179€. Vip-lippujen hinnat puolestaan menevät niin, että yhden päivän lipun hinta on 149€ ja kahden päivän lipun hinta 249€.

Weekend Festival 2020 – Esiintyjiä

Vuoden 2020 esiintyjistä on tähän mennessä vahvistettu (muutokset ovat tietysti mahdollisia) A$AP Rocky, Lewis Capaldi, Steve Aoki, Above & Beyond, Mikael Gabriel, Tchami, Trevor Daniel, Umek, NLE Choppa, Y2K, Kygo, Iggy Azalea, JVG, Tungevaag & Raaban, Regard, Meduza, Etta, Teflon Brothers, Evelina, Ashnikko, AJ Tracey ja Adam Beyer.

Weekend Festival 2020 – Majoitus / hotellit

Weekend Festivalin tapahtuma-alueella ei kaiken järjen mukaan tänäkään vuonna ole esimerkiksi telttamajoitusta. Mikäli festareita varten kuitenkin haluaa majoituksen, niin on helppo tapa hoitaa tämä esimerkiksi se, että ottaa hotellihuoneen Helsingin keskustasta. Yksi mahdollinen tarkempi sijainti hotellille voi olla Kamppi, josta pitäisi olla helppo siirtyä festarialueelle. Lue Kampin hotelleista (avautuu uuteen ikkunaan). Luonnollisesti myös esimerkiksi muilla alueilla Helsingin keskustassa sijaitsevat hotellit soveltuvat hyvin majoituspaikaksi festareiden ajaksi.

Etsi nyt hotelli Helsingistä:

Weekend Festivalin tapahtuma-aika on vuonna 2020 7.8. ja 8.8. Yllä oleva hakulomake ei näy, jos mahdollinen AdBlocker on päällä.

Weekend Festival 2020 – Saapuminen

Vuoden 2020 WKND:n tapahtumapaikka on Käpylän liikuntapuisto ja Messukeskuksen ulkoalueet. Nimestään huolimatta Käpylän liikuntapuisto sijaitsee Pasilassa, Messukeskus puolestaan sijaitsee Itä-Pasilassa. Pasilaan pääsee erittäin helposti ja kattavasti esimerkiksi junilla. Matka-aika junalla Helsingin päärautatieasemalta Pasilaan on noin 3-5 minuuttia.

Tämän sivun kuvat ovat kuvituskuvia. Sivun alin kuva: Anny Nygård, kuvaa on leikattu.