Weekend Festival 2019

Weekend Festival on Helsingin Suvilahdessa järjestettävä festivaali / festarit. Tänä vuonna Weekend Festival ajoittuu perjantaille 19.7. ja lauantaille 20.7. Tässä artikkelissa käsitellään muutamia yleisiä Weekend Festivaaliin liittyviä kysymyksiä, kuten esimerkiksi tapahtuma-alueella saapumista, mahdollista majoitusta ja lippujen hintoja. Lisäksi sivun lopussa on listattuna festareilla esiintyviä esiintyjiä.

Weekend Festival 2019 – Saapuminen

Weekend Festivalin tapahtumapaikka on siis Helsingin Suvilahti. Suvilahti sijaitsee Kalasataman alueella. Kalasatamassa puolestaan on metroasema ja sen alueelta on myös hyvin bussiyhteyksiä esimerkiksi Helsingin rautatieasemalle. Näin suurtapahtuman yhteydessä ja julkisen liikenteen tarjonnan ollessa kohdillaan, voikin Weekend Festivalille tuleville suositella vahvasti julkisia.

Yksi kätevä tapa tulla festareille voi olla ottaa metro Kampista tai Helsingin päärautatieasemalta, matkustaa sillä Kalasataman metroasemalle ja kävellä sieltä Suvilahteen. Kokonaismatka-aika Kampista Suvilahteen on reittioppaan mukaan noin 20 minuuttia, tämä sisältää myös lyhyehkön kävelymatkan Kalasataman metroasemalta Suvilahteen.

Festarialueella tai sen läheisyydessä ei ole kattavasti pysäköintipaikkoja. Tästäkin syystä kannattaa vahvasti harkita julkisilla liikkumista.

Weekend Festival 2019 – Majoitus

Weekend Festivalin tapahtuma-alueella ei ole esimerkiksi telttamajoitusta. Mikäli festareita varten kuitenkin tarvitsee majoituksen, niin on helppo tapa hoitaa tämä esimerkiksi se, että ottaa hotellihuoneen Helsingin keskustasta. Yksi mahdollinen tarkempi sijainti hotellille voi olla Kamppi, josta on siis helppo siirtyä festarialueelle. Lue Kampin hotelleista (avautuu uuteen ikkunaan). Luonnollisesti myös esimerkiksi muilla alueilla Helsingin keskustassa sijaitsevat hotellit soveltuvat hyvin majoituspaikaksi festareiden ajaksi.

Etsi nyt hotelli Helsingistä:

Weekend Festival 2019 – Lippujen hinnat

Tätä kirjoittaessa (heinäkuu 2019) Weekend Festareille saa joko perjantaiksi tai lauantaiksi lipun hintaan 95€, ja lippu molemmille päiville maksaa 165€. Nämä ovat tavallisten lippujen hinnat. Niin sanotut priority-liput maksavat 115€/päivä tai 195€ molemmille päiville. VIP-lippuja ei puolestaan tätä kirjoittaessa ole saatavilla enää kuin perjantaille, näiden hinta on 145€.

Weekend Festival 2019 – Esiintyjiä

Perjantaina 19.7. tapahtumassa esiintyvät esimerkiksi Armin van Buuren, DVBBS, Robin Schulz, Gunna, Mark Knight, Anna Puu, Cledos, Gasellit, Heikki L ja Kube. Lauantaina 20.7. tapahtumassa puolestaan esiintyvät esimerkiksi Afrojack, Alan Walker, Alesso, Bastille, Evelina, Gettomasa, Lukas Leon, Pyhimys ja Tungevaag & Raaban. Muutokset esiintyjiin ovat mahdollisia.

Tämä sivun kuvat ovat kuvituskuvia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter