Yöpyminen / majoitus Suomenlinnassa

Yli 250 vuotta vanha Suomenlinna lienee yksi Suomen legendaarisimmista ja ehkä myös upeimmista nähtävyyksistä. Ja siellä käydessä tai vaikka vain sen kuvia katsoessa on voinut tulla mieleen, että olisi hauska yöpyä siellä. Mukavaa kyllä Suomenlinnassa majoittuminen onkin mahdollista ja vieläpä varsin edullista – erityisesti ottaen huomioon Helsingin majoitusten muun hintatason.

Varsinaista hotellia Suomenlinnasta ei löydy, mutta siellä on ihan kivalta vaikuttava hostelli. Osuvasti nimetystä ”Hostelli Suomenlinnasta” löytyy 39 petipaikkaa ja yhteensä 8 eri majoitushuonetta. Kuvien perusteella kyseinen majoituspaikka näyttää varsin kiinnostavalta ja huoneet miljööseen sopivilta. Katso kuvia ja lisätietoja (Ebookers).

Hostelleille tyypilliseen tapaan, myös Hostelli Suomenlinnassa on jaetut WC:t ja suihkut, mutta oma makuuhuone on sen sijaan mahdollista varata – joskin myös ryhmähuoneita on tarjolla.

Suomenlinnan hostellin hintataso on siinä mielessä varsin kiva, että vaikuttaa siltä, että palveluntarjoajat eivät ole lähteneet rahastamaan sillä, että majoituspaikka sijaitsee niinkin tavallaan eksoottisessa ja mielenkiintoisessa paikassa kuin Suomenlinna on. Käytännössä hinnat menevät niin, että hintavertailun perusteella jopa kesälle voi tästä majoituksesta löytää yöpymispaikan noin 30€/yö hintaan. Tuon tyyppistä hintaa on tarjolla yhteishuoneissa majoittujille, ja yksityishuoneenkin voi jopa kesälle löytää alle 75€/yö hintaan.

Se kannattaa tosin huomata, että ilmeisesti tämän hostellin huoneet ovat viikonloppuisin varsin suosittuja: ainakin itseni oli vaikea löytää hintatarjouksia pe-la ja la-su -majoittumisille. Etsi nyt Hostel Suomenlinnan hintoja (Ebookers).

Artikkelin pääkuva: Marjatta Caján. Kuvaa on leikattu tälle sivulle.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn