Yrityslaina toiminimelle – Mahdollinen lainatarjous jopa nopeasti, kokemuksia

Toiminimelle ei välttämättä ole helppo saada lainaa, mutta kokemusteni perusteella se on kuitenkin mahdollista. Kun hakee toiminimelle yrityslainaa, niin voi sitä olla erityisen hyvä idea hakea sellaisen palvelun avulla, joka voi niin sanotusti kilpailuttaa yrityslainahakemuksen monen lainafirman suhteen. Tuo voi auttaa löytämään yrityslainan sekä vielä ainakin melko edullisen yrityslainan. Alla lyhyesti esiteltynä kolme palvelua yrityslainan kilpailutusta varten.

Zmarta – ensimmäinen lainapäätös toiminimen yrityslainasta erittäin nopeasti

Zmarta voi olla erityisen hyvä paikka kokeiltavaksi, jos haluaa saada jopa käytännössä heti ainakin jonkin käsityksen siitä, voiko omalle toiminimelle saada yrityslainaa. Lainahakemuksen tässä paikassa nimittäin täyttää nopeasti ja siihen voi saada vähintäänkin ensimmäisen päätöksen käytännössä heti. Tosin ei välttämättä kaikille lainasummille. Itse kokeilin hakea tämän palvelun avulla 2 500 euron yrityslainaa 12 kuukauden laina-ajalla ja sellaista myös tarjottiin.

Tarjotun yrityslainan kuukausierä oli 244,60€ ja lainasta kokonaisuudessa takaisin maksettava summa 2 935 euroa. Oletan, että tuo pieni ero 12*244,60€ vastaan 2 935€ selittyy sillä, että jokin eristä olisi hieman pienempi. On varmaan henkilöstä kiinni, että onko tuo omasta mielestä edullinen yrityslaina. Ainakin vanhoihin tuon kokoisiin pikavippeihin verrattuna tuo vaikuttaisi olevan vähintäänkin melko edullinen laina. Zmartan yrityslainalle ilmoittaman korkoprosentin suhteen voi olla hyvä huomata se, että se taitaa kertoa kuukausikoron, eikä vuosikorkoa.

Yrityslainaa Zmartan avulla voi hakea 1 000 eurosta alkaen ja jopa yli miljoona euroa. Laina-aikaa voi valita haluavansa vähintään kuukauden ja enintään 4 vuotta. Zmarta voi siis sopia monenlaisen yrityslainan tarpeeseen. Zmartan käyttäminen on ilmaista. Kokeile nyt Zmartaa.

Sortter – yrityslainaa 500 eurosta alkaen

Sortter voi sopia niin heille, jotka haluavat pienempää yrityslainaa kuin Zmartan kautta voi hakea kuin heille, jotka etsivät vielä isompaa yrityslainaa. Sortterilla pienin lainasumma yrityslainalle on nimittäin 500 euroa ja isoin peräti 5 miljoonaa euroa. Laina-aikaa Sortterin avulla voi hakea samat kuin Zmartan avulla, eli vähintään kuukauden ja enintään 4 vuotta. Kokemusteni perusteella Sortter pystyy näyttämään lainatarjouksen kuluttajalainasta heti, mutta yrityslainasta tuo ei ainakaan vielä tätä kirjoittaessani vaikuttaisi olevan mahdollista. Toiminimiyrittäjä pystyy kuitenkin täyttämään yrityslainahakemuksen hyvin Sortterilla. Myös Sortteria voi käyttää ilmaiseksi. Testaa nyt Sortteria.

Kredita – vielä yksi kilpailuttaja toiminimen yrityslainaa varten

Toiminimen pitäisi pystyä hakemaan yrityslainaa myös Kreditan avulla. Kreditan yrityslainahakemus vaikuttaisi vaativan ainakin hieman enemmän vaivaa kuin Sortterin ja Zmartan. Kreditan palvelun säätimellä pystyy valitsemaan lainasumman väliltä 2 000€ – 3 miljoonaa euroa, mutta halutessaan näyttäisi myös voivan laittaa ruutuun jonkin toisen lainasumman. Se on sitten toki eri asia, että voidaanko sellaista lainaa tarjota. Kokeily nyt Kreditaa.