Hotellit Zagreb, Kroatia

Kroatian pääkaupunki Zagreb on jäänyt matkakohteena monien muiden Kroatiasta löytyvien kaupunkien varjoon. On kuitenkin luonnollisesti monia syitä matkustaa Zagrebiin. Ja matkailijoiden onneksi Zagrebista löytyy kattavasti halpoja majoituksia, kuten esimerkiksi hotelleja. Voit hakea majoituksia oheisella hotellihaulla.

Hae nyt hotelli tai muu majoitus Zagrebista

Halpojen hotellien hinnat Zagrebissa

Kun puhutaan hotelli-muotoisesta majoituksesta, niin on Zagreb varsin edullinen matkakohde läpi vuoden: Yhdeksi yöksi ***-huoneen voi löytää alle 50€ hintaan niin kesällä kuin talvella ja viikoksi ***-hotellihuoneita voi saada jo 200 – 300€ alkaen.

Vaikka Zagreb sopiikin hyvin pienellä budjetilla matkaileville, niin on se hyvä valinta myös hieman enemmän laatua etsiville. Kaupungista nimittäin löytää myös useampi *****-hotelli, ja mikä parasta, niin jopa *****-hotellista on mahdollista saada huone yöksi alle 100€ hintaan. Zagrebin laatuhotelleista esimerkiksi Hotel Le Premier on saanut erittäin hyviä asiakasarvosteluita.

Muut majoitukset kuin hotellit Zagrebissa

Kroatialle tyypilliseen tyyliin myös Zagrebissa on tarjolla runsaasti huoneisto-majoitusta. Yksittäisen huoneen voi Zagrebista löytää jopa kesäsesongin aikaan alle 20 eurolla yöksi ja kokonaisen huoneiston alle 50€ per-yö -hintaan. Huoneistojen ja hotellien lisäksi Zagrebissa on hyvin myös hostelleja. Zagrebista sijaitsevasta hostellista voi paikan yöpymiseen saada noin 10€ hintaan.

Zagreb – perustietoa

Kuten todettua, Zagreb on Kroatian pääkaupunki. Tämä lisäksi kyseessä on kuitenkin myös väkiluvulta mitaten Kroatian suurin kaupunki. Asukkaita Zagrebin alueella on noin 800 000.

Zagrebin sää ei ehkä monen mielestä ole yhtä houkutteleva kuin esimerkiksi Dubrovnikin tai Splitin: Nämä kaupungit tarjoilevat esimerkiksi hellettä paljon todennäköisemmin kuin Zagreb. Esimerkkinä voidaan todeta, että tilastojen mukaan heinäkuussa Zagrebin keskilämpötila on noin 4 astetta matalampi kuin Dubrovnikin (Zagrebissa 20,6 astetta). Luonnollisesti Zagreb on kuitenkin esimerkiksi Helsinkiin verrattuna keskimäärin selkeästi lämpimämpi.

Sen lisäksi, että Zagreb ei välttämättä ole paras valinta lämpöä etsiville matkailijoille, niin ei se myöskään ole hyvä valinta rantakohdetta etsiville: Kyseessä on sisämaassa sijaitseva kaupunki.

Vaikka Zagrebilla onkin monen matkailijan näkökulmasta puutteita, niin on sillä myös plussia. Näiden plussien voi nähdä tulevan erityisen hyvin esille kulttuurista kiinnostuneiden matkailijoiden tapauksessa. Zagreb nimittäin omaa esimerkiksi kattavan museotarjonnan ja lisäksi kaupungissa on monesti hyviä keikkoja / konsertteja. Keikkoja varten kannattaa tutustua esimerkiksi Arena Zagrebin tarjontaan.